Προστατεύστε τη μυστικότητά σας με ένα δωρεάν VPN
Η Συνεχής ροή ταινιών γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη κάθε μέρα. Σας παροτρύνουμε έντονα να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να έχετε πλήρες πρόσβαση σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στους Λιωμένους.
announcementΆφησε ένα σχόλιο από κάτω και πες τη γνώμη σου για την σειρά. Αφήνωντας σχόλια βοηθάμε και τους υπόλοιπους χρήστες του site.

Vikings (2013- ) Online

star Βαθμολογία: 8.6 / 10
refresh Ανανεώθηκε: Πριν από 1 εβδ.
Vikings (TV Series) All Seasons Tainies Online Greeks Subs Oi Liwmenoi
Διάρκεια: 44 λεπτά

Το Vikings ακολουθεί τις περιπέτειες του Ragnar Lothbrok, του μεγαλύτερου ήρωα της εποχής του. Η σειρά αφηγείται τα έπη της ομάδας του Ragnar και της οικογένειας του, όπως ο ίδιος ανεβαίνει από ένας απλός γεωργός, για να γίνει τελικά βασιλιάς των Vikings. Εκτός του ότι είναι ατρόμητος πολεμιστής, ο Ragnar ενσαρκώνει τις παραδόσεις των Νορβηγών και την αφοσίωση του στους θεούς. Ο μύθος λέει ότι ήταν άμεσος απόγονος του Όντιν, θεού του πολέμου. Για να δείς τη σειρά Vikings online με ελληνικούς υπότιτλους επέλεξε μια σεζόν από τη λίστα πιο κάτω.

Παραγωγή: History
Δημιουργήθηκε από: Michael Hirst
play_arrowΠΡΟΒΟΛΗ ONLINEADS


2 Σχόλια

Vikings (2013- ) Online

star Βαθμολογία: 8.6 /10
refresh πριν από 1 εβδ.
play_arrowΠΡΟΒΟΛΗ ONLINEADS
Sanzoku no Musume Ronja English Subbed | Keychain Funko Pocket Pop! Baby Groot, Batman, Dead Pool Vinyl Spider Iron Hot$1.39 13d left | Остальные теги